Over ons

K.S.C. heeft zich tot doel gesteld communicatie over heel de wereld mogelijk te maken. Communicatie tussen mensen maar ook tussen mens en machines. via voice en/of data verbindingen via de diverse satellieten. Deze communicatie kan van tijdelijke aard zijn of permanent, via telefoon en/of data modems.
K.S.C. one-stop-shop voor satellietcommunicatie en ict.

thuraya

Thuraya

Thuraya

K.S.C. is officieel Thuraya Dealer
Het dekkingsgebied van de satelliet van Thuraya beslaat Europa, Noord en Centraal Afrika, het Midden-Oosten, Centraal Azië en de regio rond India

thurphone

Thuraya Satelliettelefoon

Thuraya Satelliettelefoon in het assortiment zitten onder andere

XT-PRO


Thuraya's XT-PRO is 's werelds meest geavanceerde satelliettelefoon. Deze robuuste en robuuste satelliethoorn is ontworpen voor professionele gebruikers en is uitgerust met een lange levensduur van de batterij, zodat u verbonden blijft, waar u ook bent. De eerste satelliettelefoon op de markt die beschikt over alle drie de grote navigatiesystemen, deze zeer flexibele telefoon heeft GPS, Beidou en Glonass mogelijkheden. Met het grootste scherm van elke satelliettelefoon op de markt, wordt deze satelliethoorn geleverd met gehard Gorilla-glas® voor de zwaarste omgevingen. Het scherm is verblindingsbestendig, waardoor optimaal zicht in fel zonlicht mogelijk is en een helderheidssensor past automatisch de achtergrondverlichting van uw scherm aan.

Zend een SMS

Via onderstaande link wordt u doorgestuurd naar de website van Thuraya.
stuur een SMS

thurip

Thuraya IP+ C

Wanneer u superieure mobiliteit nodig hebt zonder concessies te doen aan connectiviteit, kan er maar één keuze zijn: Thuraya IP +. De snelle IP-mogelijkheden van Thuraya IP+ stellen gebruikers in staat om toegang te krijgen tot bedrijfsnetwerken, op internet te surfen, contact te maken met collega's, familie en vrienden via e-mail en sociale media, en videoconferenties te houden of te chatten via satelliet VoIP-oplossingen waar en wanneer u het nodig hebt. Wanneer u superieure mobiliteit nodig hebt zonder concessies te doen aan connectiviteit, kan er maar één keuze zijn: Thuraya IP +. De high-speed IP-mogelijkheden van Thuraya IP+ stellen gebruikers in staat om toegang te krijgen tot corDe meest compacte, lichtste satellietbreedbandterminal in zijn klasse, Thuraya IP + levert de hoogste IP-snelheden vanaf een terminal van zijn grootte. Thuraya IP+ is ontworpen om een breed scala aan bedrijfskritische toepassingen te ondersteunen. Zeer draagbaar, Thuraya IP+ kan eenvoudig binnen enkele seconden van rugzak naar breedband worden ingezet. Profiteer van het satellietnetwerk van Thuraya dat betrouwbare toegang biedt vanaf afgelegen locaties.

thursim

Thuraya Abonnement / SIM

our Services

Verkoop, verhuur en installatie van satellietcommunicatie apparatuur
Iridium/Inmarsat/Thuraya satelliet telefoons en satellietmodems
Inmarsat C activatie, deactivatie, GMDSS en LRIT testen

Get in touch !

K.S.C.
Jan v Eijckgracht 28
5643 TA Eindhoven
Nederland
Bezoek uitsluitend op afspraak
Wij spreken Nederlands, Engels en Duits
(+31) 040 2111730
  • facebook
  • twitter
  • instagram