Over ons

K.S.C. heeft zich tot doel gesteld communicatie over heel de wereld mogelijk te maken.
Communicatie tussen mensen maar ook tussen mens en machines,via voice en/of data verbindingen via de diverse satellieten.
Deze communicatie kan van tijdelijke aard zijn of permanent, via telefoon en/of data modems.
K.S.C. one-stop-shop voor satellietcommunicatie en ict.

thuraya

Thuraya

Thuraya

K.S.C. is officieel Thuraya Dealer
Het dekkingsgebied van de satelliet van Thuraya beslaat Europa, Noord en Centraal Afrika, het Midden-Oosten, Centraal Azië en de regio rond India

thurphone

Thuraya Satelliettelefoon

Thuraya Satelliettelefoon in het assortiment zitten onder andere

XT-PRO


Thuraya's XT-PRO is 's werelds meest geavanceerde satelliettelefoon. Deze robuuste en robuuste satelliettelefoon is ontworpen voor professionele gebruikers en is uitgerust met een lange levensduur van de batterij, zodat u verbonden blijft, waar u ook bent. De eerste satelliettelefoon op de markt die beschikt over alle drie de grote navigatiesystemen, deze zeer flexibele telefoon heeft GPS, Beidou en Glonass mogelijkheden. Met het grootste scherm van elke satelliettelefoon op de markt, wordt deze satelliettelefoon geleverd met gehard Gorilla-glas® voor de zwaarste omgevingen. Het scherm is verblindingsbestendig, waardoor optimaal zicht in fel zonlicht mogelijk is en een helderheidssensor past automatisch de achtergrondverlichting van uw scherm aan.
 • Thuraya XT-PRO Webshop
 •              


  XT-LITE


  Thuraya's XT-LITE is 's werelds voordeligste satelliettelefoon. Deze betrouwbare satelliethandset is ontworpen voor prijsbewuste gebruikers en biedt een duidelijke en ononderbroken verbinding voor een onverslaanbare prijs. Een gebruiksvriendelijke satelliettelefoon waarmee gebruikers kunnen bellen en sms'en in satellietmodus. Als u op het punt staat te beginnen aan een reis van bergbeklimmen of woestijntochten, is Thuraya's XT-LITE de beste keuze op de markt om u in contact te houden met vrienden en familie - tegen een betaalbare prijs.
 • Thuraya XT-LITE Webshop
 •              


  X5-Touch


  De Thuraya X5-Touch is 's werelds eerste op Android gebaseerde satelliet- en gsm-telefoon die ongeëvenaarde flexibiliteit biedt. Het draait op het Android-besturingssysteem en heeft een 5,2-inch full HD-touchscreen voor gebruikers die regelmatig in en uit terrestrische dekking gaan in een reeks marktsectoren, waaronder overheidsmissies, energieprojecten, bedrijfscommunicatie en NGO-implementaties. Het biedt snelle en eenvoudige connectiviteit onderweg, in afgelegen gebieden die normaal gesproken buiten het bereik van smartphones liggen.
 • Thuraya X5 touch Webshop
 •              


  Zend een SMS

 • Stuur een SMS
 •              

  thurip

  Thuraya IP+ C

  Wanneer u superieure mobiliteit nodig hebt zonder concessies te doen aan connectiviteit, kan er maar één keuze zijn: Thuraya IP +. De snelle IP-mogelijkheden van Thuraya IP+ stellen gebruikers in staat om toegang te krijgen tot bedrijfsnetwerken, op internet te surfen, contact te maken met collega's, familie en vrienden via e-mail en sociale media, en videoconferenties te houden of te chatten via satelliet VoIP-oplossingen waar en wanneer u het nodig hebt. Wanneer u superieure mobiliteit nodig hebt zonder concessies te doen aan connectiviteit, kan er maar één keuze zijn: Thuraya IP +. De high-speed IP-mogelijkheden van Thuraya IP+ stellen gebruikers in staat om toegang te krijgen tot corDe meest compacte, lichtste satellietbreedbandterminal in zijn klasse, Thuraya IP + levert de hoogste IP-snelheden vanaf een terminal van zijn grootte. Thuraya IP+ is ontworpen om een breed scala aan bedrijfskritische toepassingen te ondersteunen. Zeer draagbaar, Thuraya IP+ kan eenvoudig binnen enkele seconden van rugzak naar breedband worden ingezet. Profiteer van het satellietnetwerk van Thuraya dat betrouwbare toegang biedt vanaf afgelegen locaties.

  thursim

  Thuraya Telefoon

  Abonnement / SIM Nova plus postpaid  Tarief plan Standaard Allowance
  Activeren
  Abo ( per maand )
  min contract periode (maand)
  incl. allowance per maand

  Let op ! activeren alleen mogelijk ma-vrij
  prijzen in EURO ( excl BTW )


  Thuraya Telefoon

  Airtime SIM Nova plus postpaid
  vanuit zone e  Tarief plan Standaard Allowance
  thuraya to thuraya
  Band 1 (Voice,Fax,Data)
  Band 2 (Voice,Fax,Data)
  Band 3 (Voice,Fax,Data)
  outgoing SMS
  incomming calls
  GmPRS per MB
  prijzen in EURO ( excl BTW )


  Thuraya Telefoon

  Airtime SIM Nova plus postpaid
  vanuit landen buiten zone e  Tarief plan Standaard Allowance
  Thuraya to Thuraya
  Band 1 (Voice,Fax,Data)
  Band 2 (Voice,Fax,Data)
  Band 3 (Voice,Fax,Data)
  Outgoing SMS
  Incomming Calls
  GmPRS per MB
  prijzen in EURO ( excl BTW )


  our Services

  Verkoop, verhuur en installatie van satellietcommunicatie apparatuur
  Iridium/Inmarsat/Thuraya satelliet telefoons en satellietmodems
  Ontwikkelen van satelliet service/diensten op klantenspecificatie
  Inmarsat C activatie, deactivatie, GMDSS en LRIT testen

  Get in touch !

  K.S.C.
  Jan v Eijckgracht 28
  5643 TA Eindhoven
  Nederland
  Bezoek/Afhalen uitsluitend op afspraak
  Wij spreken Nederlands, Engels en Duits
  (+31) 040 2111730
  • facebook
  • twitter
  • instagram